metavers analiza

МЕТАВЕРС ДРАСТИЧНО ГУБИ КОРИСНИЦИ – ПОКАЖУВААТ ПОДАТОЦИТЕ НА САМАТА КОМПАНИЈА МЕТА!

Метаверс драстично губи корисници, како што покажуваат анализите на самиот Facebook, односно Мета, а идејата на глобалистите пропаѓа. „Horizon Worlds“ Metaverse на Facebook, кој им…

Види повеќе МЕТАВЕРС ДРАСТИЧНО ГУБИ КОРИСНИЦИ – ПОКАЖУВААТ ПОДАТОЦИТЕ НА САМАТА КОМПАНИЈА МЕТА!