bil gejts meta

БИЛ ГЕЈТС МУ СВРТИ ГРБ НА KOBИД? ПОКРАЈ НУКЛЕАРКИ И ЗЕМЈИШТА СЕГА ИНВЕСТИРА ВО ВИДЕО ИГРИ

Вчера Мајкрософт инвестираше речиси 70 милијарди американски долари во својата визија за иднината, што отвора нови можности за Бил Гејтс и неговите фиксни идеи. Компанијата…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС МУ СВРТИ ГРБ НА KOBИД? ПОКРАЈ НУКЛЕАРКИ И ЗЕМЈИШТА СЕГА ИНВЕСТИРА ВО ВИДЕО ИГРИ