vistinata za vojnata vo ukraina

УЖАСНО! УКРАИНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ГИ ПОВИКУВААТ МАЈКИТЕ НА УБИЕНИТЕ ВОЈНИЦИ ЗА ДА ИМ СЕ ПОТСМЕВААТ НА ЗАГУБАТА (ВИДЕО)

На видеото објавено на Твитер се гледа како украинските војници ги повикуваат мајките на загинатите руски војници во акцијата и ги исмеваат за нивната загуба.…

Види повеќе УЖАСНО! УКРАИНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ГИ ПОВИКУВААТ МАЈКИТЕ НА УБИЕНИТЕ ВОЈНИЦИ ЗА ДА ИМ СЕ ПОТСМЕВААТ НА ЗАГУБАТА (ВИДЕО)