putin ruska viza

ПУТИН ПОТПИША УКАЗ: ЕВРОПСКИТЕ ЗЕМЈИ НЕМА ЛЕСНО ДА ДОБИЈАТ РУСКА ВИЗА

Рускиот претседател Владимир Путин потпиша указ за реципрочни мерки во визниот режим, што следеше како одговор на акциите на непријателските земји. Указот е потпишан во…

Види повеќе ПУТИН ПОТПИША УКАЗ: ЕВРОПСКИТЕ ЗЕМЈИ НЕМА ЛЕСНО ДА ДОБИЈАТ РУСКА ВИЗА