vizi za ruski gragani

УКРАИНА ПОВТОРНО ГИ ПОВИКУВА ЕУ И ЗЕМЈИТЕ ОД Г7 ДА ПРЕСТАНАТ ДА ИЗДАВААТ ВИЗИ ЗА РУСКИТЕ ГРАЃАНИ

Украина денеска уште еднаш ја повика Европската унија и земјите од Г7 да престанат да издаваат визи за руските граѓани бидејќи, како што наведе, ја…

Види повеќе УКРАИНА ПОВТОРНО ГИ ПОВИКУВА ЕУ И ЗЕМЈИТЕ ОД Г7 ДА ПРЕСТАНАТ ДА ИЗДАВААТ ВИЗИ ЗА РУСКИТЕ ГРАЃАНИ