СЕ УКИНУВААТ КОВИД-МЕРКИТЕ?! ВЛАДАТА ДЕНЕС ЌЕ ЈА ОДРЖИ 30-ТАТА СЕДНИЦА

СЕ УКИНУВААТ КОВИД-МЕРКИТЕ?! ВЛАДАТА ДЕНЕС ЌЕ ЈА ОДРЖИ 30-ТАТА СЕДНИЦА

Владата денеска, ќе ја одржи 30-тата редовна седница преку видео конференциска врска. -За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 11:30…

Види повеќе СЕ УКИНУВААТ КОВИД-МЕРКИТЕ?! ВЛАДАТА ДЕНЕС ЌЕ ЈА ОДРЖИ 30-ТАТА СЕДНИЦА