bil gejts voda

БИЛ ГЕЈТС ПРОМОВИРА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ОД СЕПТИЧКА ЈАМА

Милијардерот Бил Гејтс на својот профил на Linkedin по повод Светскиот ден на тоалетот, во саботата напиша дека еднаш пиел прочистена вода направена од фекална…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ПРОМОВИРА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ОД СЕПТИЧКА ЈАМА