руски воен конвој сателит

ВИДЕО: САКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА РУСКИ ВОЕН КОНВОЈ ОД 64 КИЛОМЕТРИ ОД САТЕЛИТ?!

Ако некогаш сте се прашувале како изгледа движењето на еден воен конвој од епски размери, модерната технологија ќе ви го дозволи тоа мало задоволство. Имено,…

Види повеќе ВИДЕО: САКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА РУСКИ ВОЕН КОНВОЈ ОД 64 КИЛОМЕТРИ ОД САТЕЛИТ?!