voena pomos vo ukraina

ОТКРИВАМЕ: ЕВЕ ОД КАДЕ ДОАЃА ВОЕНАТА ПОМОШ ВО УКРАИНА

Набљудувајќи ги ветувањата за воена помош за Украина од почетокот на руската инвазија до 27 март, Катарина Бухолц од Статиста наведува дека американската влада се…

Види повеќе ОТКРИВАМЕ: ЕВЕ ОД КАДЕ ДОАЃА ВОЕНАТА ПОМОШ ВО УКРАИНА