voeno bioloska programa vo ukraina

ОТКРИЕНО! И ГЕРМАНИЈА СПРОВЕДУВА ВОЕНО БИОЛОШКА ПРОГРАМА ВО УКРАИНА

Документите го потврдуваат фактот дека Германија спроведува сопствена воено-биолошка програма во Украина, изјави претставникот на Русија во одделот на ОН во Женева, Генадиј Гатилов. Според…

Види повеќе ОТКРИЕНО! И ГЕРМАНИЈА СПРОВЕДУВА ВОЕНО БИОЛОШКА ПРОГРАМА ВО УКРАИНА