лаптоп нато украинска војска

ШТО СОДРЖИ ПРОНАЈДЕНИОТ ЛАПТОП НА НАТО СО РАЗУЗНАВАЧКИ ПОДАТОЦИ ВО ШТАБОТ НА УКРАИНСКАТА ВОЈСКА?!?

Лаптоп со лиценциран матичен број на НАТО и разузнавачки информации е пронајден во еден од штабовите на украинската армија, изјави шефот на Дoњетската Народна Република…

Види повеќе ШТО СОДРЖИ ПРОНАЈДЕНИОТ ЛАПТОП НА НАТО СО РАЗУЗНАВАЧКИ ПОДАТОЦИ ВО ШТАБОТ НА УКРАИНСКАТА ВОЈСКА?!?