vonredna sostojba nujork

ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ?! БАЈДЕН ПРОГЛАСИ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО ЊУЈОРК ПОРАДИ СНЕГ

БАФАЛО, Њујорк (ВАБЦ) – Претседателот Џо Бајден одобри федерална вонредна состојба за 11 окрузи во Њујорк, откако историските нивоа на снег го затрупаа регионот во…

Види повеќе ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ?! БАЈДЕН ПРОГЛАСИ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО ЊУЈОРК ПОРАДИ СНЕГ
vonredna sostojba velika britanija

РЕГУЛАТОР: ВЕЛИКА БРИТАНИЈА БИ МОЖЕЛА ДА ВОВЕДЕ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ЗА СНАБДУВАЊЕ СО ГАС

Велика Британија би можела да се соочи со вонредна состојба со гас поради недостиг оваа зима, според енергетскиот регулатор Ofgem. Британија, наводно, се потпира на…

Види повеќе РЕГУЛАТОР: ВЕЛИКА БРИТАНИЈА БИ МОЖЕЛА ДА ВОВЕДЕ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ЗА СНАБДУВАЊЕ СО ГАС
karantin ukraina

НИМ ИМ Е ДО ВИРУC! ВЛАСТИТЕ НА УКРАИНА ЈА ПРОДОЛЖИЈА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ПОРАДИ KOBИД-19! ЗАДОЛЖИТЕЛЕН И КАРАНТИН

Се чини дека и покрај воената состојба во Украина, агендата на СЗО не смее да се прекине. Да не беше комично, ова секако ќе беше…

Види повеќе НИМ ИМ Е ДО ВИРУC! ВЛАСТИТЕ НА УКРАИНА ЈА ПРОДОЛЖИЈА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ПОРАДИ KOBИД-19! ЗАДОЛЖИТЕЛЕН И КАРАНТИН