дмитриј рогозин

Ако има потреба, Русија ќе ја пренамени новата орбитална вселенска станица за воени цели

Дмитриј Рогозин, шефот на Роскосмос, вели:„Доколку геополитичката ситуација во однос на Русија е непријателска, Русија ќе ја промени целта на својата нова орбитална станица во…

Види повеќе Ако има потреба, Русија ќе ја пренамени новата орбитална вселенска станица за воени цели