vakcina koja se siri kako virus

ЗОМБИ ИЛИ ЧУМА? БИЛ ГЕЈТС ГО ФИНАНСИРА РАЗВОЈОТ НА BAKЦИНА КОЈА СЕ ШИРИ КАКО BИРУC НА НЕBAKЦИНИPAHИТЕ ЛИЦА

Озлогласената Фондација Бил и Мелинда Гејтс го полни буџетот на Американскиот национален институт за здравство (NIH) за развој на ново истражување, кое е вaкцина без…

Види повеќе ЗОМБИ ИЛИ ЧУМА? БИЛ ГЕЈТС ГО ФИНАНСИРА РАЗВОЈОТ НА BAKЦИНА КОЈА СЕ ШИРИ КАКО BИРУC НА НЕBAKЦИНИPAHИТЕ ЛИЦА