wall street

Wall Street Journal: САД НА РАБОТ НА РЕЦЕСИЈА

САД најверојатно ќе влезат во рецесија во наредната година, објави во понеделникот Wall Street Journal, цитирајќи го своето последно истражување на економистите. Според извештајот, веројатноста…

Види повеќе Wall Street Journal: САД НА РАБОТ НА РЕЦЕСИЈА