walletmor

ПОЧНА! ЛОНДОНСКА КОМПАНИЈА ЗА 299 ДОЛАРИ ВГРАДУВА ЧИП ПОД КОЖА! ПРОЦЕДУРАТА ТРАЕ 4 МИНУТИ

Производител на микрочипови од Лондон (поткожни импланти) претстави рачен микрочип кој ќе работи со дигитален паричник за бесконтактни плаќања. Технолошката компанија соопшти дека микрочипот ќе…

Види повеќе ПОЧНА! ЛОНДОНСКА КОМПАНИЈА ЗА 299 ДОЛАРИ ВГРАДУВА ЧИП ПОД КОЖА! ПРОЦЕДУРАТА ТРАЕ 4 МИНУТИ