wang kina

ВАНГ ГИ ПРЕДУПРЕДУВА САД ДА НЕ СОЗДАВААТ ПОГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ

Државниот советник и министер за надворешни работи Ванг Ји се состана со кинески и странски медиуми по затворањето на серијата состаноци на министрите за надворешни…

Види повеќе ВАНГ ГИ ПРЕДУПРЕДУВА САД ДА НЕ СОЗДАВААТ ПОГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ