svetski ekonomski forum cenzura

СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ПОВИКУВА НА СПОЈУВАЊЕ НА ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА И ЛУЃЕТО ЗА ДА СЕ ЗАЈАКНЕ ЦЕНЗУРАТА

И покрај фактот што никој не праша, Светскиот економски форум сега се залага за спојување на системи на човечка и вештачка интелигенција за цензурирање на…

Види повеќе СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ПОВИКУВА НА СПОЈУВАЊЕ НА ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА И ЛУЃЕТО ЗА ДА СЕ ЗАЈАКНЕ ЦЕНЗУРАТА