lgbt protest vo turcija

БРАВО!!! ГОЛЕМИ ПРОТЕСТИ ВО ТУРЦИЈА ЗА ЗАБРАНА НА ЛГБТ ГРУПИ И АКТИВНОСТИ

Илјадници демонстранти во Истанбул излегоа на улиците во неделата барајќи забрана на ЛГБТ групите и активностите. Демонстрантите тврдат дека собрале повеќе од 150.000 потписи барајќи…

Види повеќе БРАВО!!! ГОЛЕМИ ПРОТЕСТИ ВО ТУРЦИЈА ЗА ЗАБРАНА НА ЛГБТ ГРУПИ И АКТИВНОСТИ