коста рика деца

ЌЕ ДОЈДЕ ЛИ ОВА ЛУДИЛО И КАЈ НАС?! СИТЕ ДЕЦА ВО КОСТАРИКА ЌЕ МОРА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ BAKЦИНИРAAТ ПРОТИВ KOBИД 19!

Костарика е првата нација во светот која воведе задолжителна вакцина против Kовид 19 за сите деца. Родителите се соочуваат со санкции, а потенцијално и присилно…

Види повеќе ЌЕ ДОЈДЕ ЛИ ОВА ЛУДИЛО И КАЈ НАС?! СИТЕ ДЕЦА ВО КОСТАРИКА ЌЕ МОРА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ BAKЦИНИРAAТ ПРОТИВ KOBИД 19!