marija zaharova

ЗАХАРОВА: РУСИЈА ЌЕ ОДГОВОРИ НА СИТЕ НЕЗАКОНСКИ ПОСТАПКИ НА ЗАПАДНИТЕ ЗЕМЈИ

Русија ќе одговори на сите лажни или незаконски чекори на западните земји, изјави денеска портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова. „Нема да…

Види повеќе ЗАХАРОВА: РУСИЈА ЌЕ ОДГОВОРИ НА СИТЕ НЕЗАКОНСКИ ПОСТАПКИ НА ЗАПАДНИТЕ ЗЕМЈИ
jugoslavija

ЗАХАРОВА: СЕТО ОВА ЗАПОЧНА СО БОМБАРДИРАЊЕТО НА ЈУГОСЛАВИЈА

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, го потсети претседателот на Швајцарската Конфедерација, Игнатиус Касис, дека поткопувањето на темелите на ерата по Втората…

Види повеќе ЗАХАРОВА: СЕТО ОВА ЗАПОЧНА СО БОМБАРДИРАЊЕТО НА ЈУГОСЛАВИЈА
marija zaharova

ЗАХАРОВА: АМЕРИКА ВЕЌЕ ГО ПОЧУСТВУВА БУМЕРАНГОТ НА СОПСТВЕНИТЕ САНКЦИИ

Западот не разбира дека антируските санкции негативно ќе се одразат на економиите на другите земји кои се свесни за нивната деструктивност и нелегитимност, изјави портпаролката…

Види повеќе ЗАХАРОВА: АМЕРИКА ВЕЌЕ ГО ПОЧУСТВУВА БУМЕРАНГОТ НА СОПСТВЕНИТЕ САНКЦИИ
ШТО НИ ПОРАЧА РУСКОТО МНР ПО ПРОТЕРУВАЊЕТО НА ПЕТТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ОД МАКЕДОНИЈА?!

ШТО НИ ПОРАЧА РУСКОТО МНР ПО ПРОТЕРУВАЊЕТО НА ПЕТТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ОД МАКЕДОНИЈА?!

Коментар на портпаролката на МНР на Русија Марија Захарова во врска со протерувањето на руските дипломати од Македонија „На 28 март, пет дипломати од Амбасадата…

Види повеќе ШТО НИ ПОРАЧА РУСКОТО МНР ПО ПРОТЕРУВАЊЕТО НА ПЕТТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ОД МАКЕДОНИЈА?!