karantinot i mentalnoto zdravje

НОВА СТУДИЈА ПОКАЖУВА ДЕКА ЗАКЛУЧУВАЊАТА ПРОТИВ ВИРУСОТ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ДОЛГОРОЧНИ ПРОБЛЕМИ СО МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НА ТИНЕЈЏЕРИТЕ

Една нова студија објавена на 13 јули од Медицинската филијала на Универзитетот во Тексас (UTMB) откри како пaндемските ограничувања му наштетиле на менталното здравје на…

Види повеќе НОВА СТУДИЈА ПОКАЖУВА ДЕКА ЗАКЛУЧУВАЊАТА ПРОТИВ ВИРУСОТ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ДОЛГОРОЧНИ ПРОБЛЕМИ СО МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НА ТИНЕЈЏЕРИТЕ