sangaj karantin

КИНА ГО ЦЕНЗУРИРАШЕ ВИДЕОТО ВО КОЕ ЛУЃЕТО СЕ ЖАЛАТ ОД УСЛОВИТЕ НА ЗАКЛУЧУВАЊЕТО

Кинеската влада се обидува да блокира вирално видео кое го прикажува влијанието на петнеделното затворање на Шангај врз граѓаните. Шестминутното видео наречено „Гласовите на април“…

Види повеќе КИНА ГО ЦЕНЗУРИРАШЕ ВИДЕОТО ВО КОЕ ЛУЃЕТО СЕ ЖАЛАТ ОД УСЛОВИТЕ НА ЗАКЛУЧУВАЊЕТО