zalihi na zapadno oruzje

ФРАНЦУСКИ МОНД: ЗАЛИХИТЕ НА ЗАПАДНОТО ОРУЖЈЕ СЕ ПРИ КРАЈ

Додека борбите во Украина продолжуваат – подолго отколку што очекуваше Западот – залихите на западно оружје се намалуваат, вклучувајќи го и американското, пишува француски „Монд“.…

Види повеќе ФРАНЦУСКИ МОНД: ЗАЛИХИТЕ НА ЗАПАДНОТО ОРУЖЈЕ СЕ ПРИ КРАЈ