mark bushman

ГЕРМАНСКИ МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА: МАСКИТЕ ЌЕ СЕ ВРАТАТ НО НЕМА ДА ИМА КАРАНТИН И ЗАТВОРАЊЕ НА УЧИЛИШТАТА

Германците наскоро ќе мора да носат маски за лице на затворени јавни места за наводно да го забават ширењето на KOBИД-19. Сепак, нема да се…

Види повеќе ГЕРМАНСКИ МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА: МАСКИТЕ ЌЕ СЕ ВРАТАТ НО НЕМА ДА ИМА КАРАНТИН И ЗАТВОРАЊЕ НА УЧИЛИШТАТА