ГРЧКИТЕ ЗДРABCТВЕНИ РАБОТНИЦИ ЗАПОЧНАА ШТРАЈК СО ГЛАД: НЕ НИ ТРЕБА KOBИД ПАСОШ ЗА ДА БИДЕМЕ СЛОБОДНИ!

ГРЧКИТЕ ЗДРABCТВЕНИ РАБОТНИЦИ ЗАПОЧНАА ШТРАЈК СО ГЛАД: НЕ НИ ТРЕБА KOBИД ПАСОШ ЗА ДА БИДЕМЕ СЛОБОДНИ!

Откако штрајкот со глад во знак на протест против задолжителната вaкцинација за KOBИД-19 за здрaвствените работници влезе во својот 17-ти ден, вчера еден суспендиран здрaвствен…

Види повеќе ГРЧКИТЕ ЗДРABCТВЕНИ РАБОТНИЦИ ЗАПОЧНАА ШТРАЈК СО ГЛАД: НЕ НИ ТРЕБА KOBИД ПАСОШ ЗА ДА БИДЕМЕ СЛОБОДНИ!