heng holandija

СЕ ОБИДОА ДА ГО СОКРИЈАТ ОВА! МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО НА ХОЛАНДИЈА КОЈ ЈА ФОРСИРАШЕ ЗАЛЕНАТА АГЕНДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ПО ПРОТЕСТОТ НА ФАРМЕРИТЕ

Холандскиот министер за земјоделство Хенк Стагхаувер беше принуден да поднесе оставка по големите протести на холандските земјоделци поради неговата радикална климатска агенда која се обидува…

Види повеќе СЕ ОБИДОА ДА ГО СОКРИЈАТ ОВА! МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО НА ХОЛАНДИЈА КОЈ ЈА ФОРСИРАШЕ ЗАЛЕНАТА АГЕНДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ПО ПРОТЕСТОТ НА ФАРМЕРИТЕ