(ВИДЕО) МОМЕНТОТ КОГА ТРАМП МУ КАЖА НА ЗЕЛЕНСКИ: „ЗНАЕМЕ КОЛКУ СТЕ КОРУМПИРАНИ И ДЕКА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАВРШИЈА КАЈ БАЈДЕН!“

(ВИДЕО) МОМЕНТОТ КОГА ТРАМП МУ КАЖА НА ЗЕЛЕНСКИ: „ЗНАЕМЕ КОЛКУ СТЕ КОРУМПИРАНИ И ДЕКА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАВРШИЈА КАЈ БАЈДЕН!“

Светот во моментот ги жнее „плодовите“ на заробената надворешна политика на САД од длабоката држава, а конфликтот на Украина е токму резултат на истата. Поранешниот…

Види повеќе (ВИДЕО) МОМЕНТОТ КОГА ТРАМП МУ КАЖА НА ЗЕЛЕНСКИ: „ЗНАЕМЕ КОЛКУ СТЕ КОРУМПИРАНИ И ДЕКА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАВРШИЈА КАЈ БАЈДЕН!“