zgolemuvanje na platite vo makedonija

СИНДИКАТИТЕ БАРААТ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ, ВЛАДАТА ПРЕДУПРЕДУВА НА ИНФЛАТОРСКИ ПРИТИСОК

Вработените во управата и правосудството вчера два часа ја прекинаа работата, а истото ќе го сторат и денес. За понеделник генерален штрајк најавија и вработените…

Види повеќе СИНДИКАТИТЕ БАРААТ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ, ВЛАДАТА ПРЕДУПРЕДУВА НА ИНФЛАТОРСКИ ПРИТИСОК