zoran radovanovic

ШТО ЛИ СЕ СЛУЧУВА? РАДОВАНОВИЌ КОЈ ДО ВЧЕРА ШИРЕШЕ ПАНИКА И ДЕЗИНФОРМАЦИИ СЕГА ГО ПОТВРДУВА КРАЈОТ НА KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА

Еден од најомразените луѓе во Србија, човек кој 2 години ширеше страв и паника ширејќи лажни информации, пензионираниот епидемиолог Зоран Радовановиќ изјави дека корoна вируcот…

Види повеќе ШТО ЛИ СЕ СЛУЧУВА? РАДОВАНОВИЌ КОЈ ДО ВЧЕРА ШИРЕШЕ ПАНИКА И ДЕЗИНФОРМАЦИИ СЕГА ГО ПОТВРДУВА КРАЈОТ НА KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА