mobilni telefoni

ВНИМАВАЈТЕ ДОКОЛКУ ИМАТЕ НЕКОЈ ОД ОВИЕ ТЕЛЕФОНИ! МОТОРОЛА ЗРАЧИ НАЈМНОГУ

Motorola Edge има највисоко ниво на зрачење, другите брендови на мобилни телефони нешто помалку… За повеќето луѓе денес нивниот паметен телефон стана незаменлива дополнителна „рака“,…

Види повеќе ВНИМАВАЈТЕ ДОКОЛКУ ИМАТЕ НЕКОЈ ОД ОВИЕ ТЕЛЕФОНИ! МОТОРОЛА ЗРАЧИ НАЈМНОГУ