kazna meta

МЕТА НА ЦУКЕРБЕРГ КАЗНЕTА СО ПОВЕЌЕ МИЛИОНСКА КАЗНА ПОРАДИ КРИЕЊЕ НА ПРОФИТОТ ОД ПОЛИТИЧКИ КАМПАЊИ

Мета, матичната компанија на Фејсбук и Инстаграм, во средата беше казнета со 24,7 милиони долари за „повторено и намерно“ прекршување на законите за обелоденување на…

Види повеќе МЕТА НА ЦУКЕРБЕРГ КАЗНЕTА СО ПОВЕЌЕ МИЛИОНСКА КАЗНА ПОРАДИ КРИЕЊЕ НА ПРОФИТОТ ОД ПОЛИТИЧКИ КАМПАЊИ