ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ЈА ЗАБРАНИ BAKЦИНАТА ЗА KOBИД-19 ЗА ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ!

ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ЈА ЗАБРАНИ BAKЦИНАТА ЗА KOBИД-19 ЗА ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ!

Автор: Martin Armstrong за armstrongeconomics.com

Биг Фaрма (Големата Фaрмацевтска Индустрија) постојано ги турка овие вaкцини врз секој член на глобалната популација. Сепак, податоците што излегуваат (на крајот) не можат да се игнорираат. Агенцијата за здравствена безбедност на Обединетото Кралство (УКХСА) тврди дека „понудата на ковид вaкцини за здрави деца од пет до 11 години секогаш била наменета да биде привремена“. Како може вакцината за мPHК што го модифицира генот да биде привремена?

Оваа „безбедна и ефикасна“ вaкцина уништи животи. ЦДЦ пријави 54.697 негативни несакани ефекти кај деца на возраст од 6 месеци до 17 години, вклучително „смрт, болест опасна по живот, хоспитализација или продолжување на хоспитализацијата, траен инвалидитет, вродена аномалија или вроден дефект“. Ова е само она што е објавено бидејќи долгорочните последици сега излегуваат на виделина.

Д-р Роберт Мелоун, кој беше избегнуван од социјалните мрежи, долго време предупредуваше на овие „неповолни несакани ефекти“. Д-р Мелоун забележа дека повеќе деца биле повредени од вaкцинацијата против KOBИД отколку од самиот KOBИД. „Велика Британија, Шведска, Полска и многу други нации имаат право. Престанаа да ги вакцинираат бебињата и децата. Родителите имаат право. Огромното мнозинство не ги вaкцинираат бебињата и децата“, изјави Мелоун. „Време е американската влада да се соочи со фактите. Време е да престанеме да ги вaкцинираме бебињата и децата“.

За жал, овие податоци не се нови. Земјите ТИВКО ги елиминираат вaкцините за децата, а фармацевтските компании остануваат имуни на каква било одговорност за штетата што ја предизвикале и животите што ги уништиле. Сепак, овде во Америка, некои училишта сè уште бараат децата да добијат инјекција за да посетуваат настава. Време е да ги заштитиме нашите деца од овој масовен експеримент.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!