ЕВРОПА ВРИЕ! ПО МИЛИОНСКИТЕ ПРОТЕСТИ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ, СЕГА И ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИЈАНЦИТЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК!!!

(ВИДЕА) ЕВРОПА ВРИЕ! ПО МИЛИОНСКИТЕ ПРОТЕСТИ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ, СЕГА И ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИЈАНЦИТЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК!

Холаднските фармери деновиве ја кренаа Холандија на нозе, а милионските протести (за кои, патем, воопшто не се известува, или премногу малку се известува на главните медиуми) потполно ја парализираат земјата.

Полициските сили не се воздржуваат од употреба на сета сила која ја имаат на располагање, а казните за учество во блокадите се движат од условен затвор, до неколку илјадници евра паричен надоместок. Сепак, ништо од ова не ги поколеба борците за слобода, односно борците против Новиот Светски Поредок, луѓето кои се борат да ја зачуваат приватната земја и индивидуалното производство, нешто што ЕУ и холандската влада така жестоко сакаат да им го одземат.

Дека Европа врие покажуваат и последните снимки на кои се гледаат и германските и италијанските фармери кои започнуваат масовни протести во своите земји.

Погледнете на следните видеа:

А да, се протестира и во Македонија… Недела 19:00 пред Влада на РМ!

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!