(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО НА ПРАВ НАЧИН СЕ ВЛАГА ВО ВЛАДА

(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО НА ПРАВ НАЧИН СЕ ВЛАГА ВО ВЛАДА

Ако вистинските сакате да ја срушите владата поради нејзината деструктивна политика, тоа се прави токму на ваков начин, како демонстрантиве во Шри Ланка.

Претседателот на земјата пред само неколку часа најави оставка.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!