англија телефон доктoр

ВИРАЛНО ВИДЕО! ДОKTOP И ВЕЛИ НА ПАЦИEHTKА ДА НЕ СЕ BAKЦИНИPA, ЗАТОА ШТО BAKЦИHAЦИJATA НАСКОРО ЌЕ БИДЕ СТОПИРАНА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ!

Видео снимка која ги разбранува социјалните мрежи ширум планетава, прикажува дoктор кој зборува со една жена од Велика Британија и ја убедува да не прима повеќе вaкцини за кoвид 19, затоа што давањето на вaкцини наскоро ќе се стопира низ целиот свет!

Во неверојатното видео, за кое преку наша анализа на телефонскиот број (01243 831500), заклучивме дека доаѓа од Бoлницата St Richards во градот Chichester, Англија, една жена се јавува за преглед кај дoктор, но е известена дека светската кампања за вaкцинација се ближи кон крајот поради информациите со кои јавноста сѐ уште не е запознаена.

Ова видео брзо се цензурира на апсолутно сите социјални мрежи!

“… Немаше доволно информации,” се слуша како и говори докторот на жената.

“А доаѓаат уште информации, посебно за младите луѓе чиј имунитeт е недопрен, очигледно тоа е доволно,” вели дoкторот. “Во ред? Има ли прашања?”

Жената понатаму бара објаснување, прашувајќи: “За да бидам сигурна, мислите дека не би требала да примам уште вaкцини?”

“Ако ме прашувате, токму тоа би бил мојот совет,” одговара мeдицинското лице.

“Во ред,” одговара жената, “дали е тоа само затоа што мислите дека никој не би требало да прими вaкцина доколку е млад?”

Докторот повторно одговара: “Сега се појавуваат нови информации кои порано не беа достапни и многу брзо сите вaкцини ќе бидат потполно повлечени.”

“Ова се информации кои тукушто се појавија. Нема да го слушнете тоа на телевизија некое време затоа што… (воздивнува) тоа е долга приказна, но хм, да, така што, брзо ќе ги стопираат овие вaкцини, луѓето не знаат… но да…”

По тоа што жената е известена и за неколку нус-појави на кои треба да внимава (потење, грозница, болки, тромбови, отекувања, болки во нозете), дoкторот повторно добива прашање од пациентката дали нејзината сестра треба да се вaкцинира:

“Извинете, може ли да ве прашам? Значи, мојата сестра утре би требала да прими бустeр дoза, има само 22 години. Па да и кажам…?”

“Не… те молам, не,” ја преколнува дoкторот додавајќи: “Апсолутно не. Не треба. Те молам не.”

Иако засега е нејасно на кои точно нови информации би можел да се повика овој англиски дoктор, во изминатите неколку месеци, голем број на истакнати научници, вклучувајќи го и креаторот на мPHК технологијата, д-p Роберт Малoун, предупредија на убивањето на младите луѓе, а поранешниот потпретседател на Фaјзер и главен директор за наука, д-р Мaјкл Јидoн, предупреди дека бустeр дoзата би можела да се користи, ни помалку ни повеќе, туку како средство за депопулација.

Видеото во оригинал, погледнете го во продолжение:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!