ВИСТИНСКАТА ГОРДОСТ: ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА ДЕНЕС ЌЕ СЕ ОДРЖАТ СОБИРИ „СЕМЕЈСТВОТО ПРЕД СÈ“

ВИСТИНСКАТА ГОРДОСТ: ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА ДЕНЕС ЌЕ СЕ ОДРЖАТ СОБИРИ „СЕМЕЈСТВОТО ПРЕД СÈ“

Македонското обединувачко движење (МОД) од Битола денеска ќе одржи собири за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности”, насловен „Семејството, пред сѐ“.

– Наспроти сета неморалност и контроверзност која ни се наметнува, заеднички да искажеме дека нам семејните, традиционалните и моралните вредности ни се пред се! Без разлика на вашата религија, нација и партија ве повикуваме на овој собор. Време е да престанеме да се обојуваме на нации, партии и религии, но потребно е да се обединиме и важноста да ја дадеме на вистинските семејни, традиционални, етички и општествени вредности, наведуваат од МОД.

Според најавата, ќе се одржат два собири во истиот термин од 20 часот, едниот во Битола на плоштад Магнолија, а вториот во Скопје во Жена парк.

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!