ВО САД НИКНУВААТ 5Г КУЛИ ВО ФОРМА НА КАКТУСИ! ОД ШТО СЕ ПЛАШАТ ВЛАСТИТЕ?! (ВИДЕО)

ВО САД НИКНУВААТ 5Г КУЛИ ВО ФОРМА НА КАКТУСИ! ОД ШТО СЕ ПЛАШАТ ВЛАСТИТЕ?! (ВИДЕО)

На видеото снимено на 21 јули 2022 еден Американец успева среде пустина на забележи еден навистина чуден кактус…

Проблемот е што кога ќе се доближи до него, ќе увиди дека НЕ СЕ РАБОТИ ЗА ВИСТИНСКИ КАКТУС!

До него е поставена целосна телекомуникациска опрема потребна за функционирање на 5Г мрежата, а самиот кактус работи, односно вибрира, што и може да се потврди со внимателно доближување до истиот.

Без да навлегуваме во детали околу штетноста или нештетноста на 5Г, се поставува прашањето зошто властите, или оние што ги поставуваат овие 5Г кули, би имале било каква потреба истите да ги камуфлираат, особено надвор од градските средини во еден ваков речиси непристапен пустински терен?

Страв од палење на својата опрема, можеби? Или, можеби во прашање е нешто друго?!? Веројатно сега ќе мораме да внимаваме на секое дрво покрај патот…

Погледнете на следното видео:

Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrt21/) или на email (kolovrt@kolovrt.com) околу деталите за помошта.
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!