фулмих

ЗАПОЧНА НИРНБЕРГ 2 – ЗЛОСТОРСТВА ПРОТИВ ЧОВЕШТВОТО! ГЛАВНИТЕ МЕДИУМИ СЕ НЕМИ! (ВИДЕО)

Повеќе враќање нема, одржано е првото рочиште, следи второто, третото…колку ќе трае зависи од самите судии. А мал број од нив се навистина чесни. Сепак, важно е дека ова долгоочекувано судење започна и тоа значи дека мора и да се заврши, а се надеваме дека ќе заврши со победа на вистината над лагите, доброто врз злото, светлината над темнината. Судењето во Германија е важно за цела Европа, за целиот свет. Се суди за злосторства против човештвото, геноцид, истребување на населението…

Сите главни “мејнстрим” медимуми, актуелната власт, корумпираните епидемиолози на сите можни начини се обидоа и се обидуваат да го компромитираат д-р Фулмих, со цел да го спречат почетокот на судењето, но на првото рочиште на судењето кое многу го нарекуваат Нирнберг 2, д-р Рајнер Фулмих пристигна во понеделникот (21.11.2021), и тоа без маска. Ставањето на маска на лицето би бил чин кој би го дискредитирал на самиот старт, чин кој би ги нахранил новинарите на агендата, чин со кој би поентирале режимските медиуми. Акцентот, наместо на ПЦР тестовите (за кои, односно против кои и се води случајот), главните медиуми го ставија токму на Фулмиховото непочитување на судот, иако тој самиот донесе лекарска потврда која го ослободува од носењето на маска.

Паралелно, во Париз започна судење против “новонормалните елити” и воведувањето на задолжителна вакцинација (медиумите не известуваат за ништо од ова, иако се уредно известени за почетокот на судењето).

Во САД, судот веќе го отфрли законот на Бајден за задолжителна вакцинација, а уште 20 сојузни држави дополнително официјално го одбија тоа.

Во Шпанија, пак, судовите веќе донесоа одлука дека и минатогодишните карантини биле неуставни

Дали ги прочитавте овие работи во главните “мејнстрим” медиуми? Секако дека не, или можеби многу малку. Но ќе прочитате за сево ова, тогаш кога конечно сѐ ќе заврши. Тогаш веројатно ќе стане интересно и за нив.

Што се однесува до самиот Нирнберг 2, над 1.000 адвокати и медицински експерти за чело со д-р Рајнер Фулмих, започнаа правна постапка против CDC (Американскиот Центар за Контрола на Болести), СЗО и групацијата Давос, и тоа, ни помалку ни повеќе, туку за злосторства против човештвтото.

Фулмих и неговиот тим ќе стават акцент на погрешниот ПЦР тест и налогот за сите доктори да секоја смрт од коморбидитети, ја означат како смрт од ковид 19. На лажниот ПЦР тест всушност почива целата измама: карантините, ограничувањата на движењето, понижувањето, психичкото малтретирање, затворањето на 14 дена во изолација, бројот на заразени и бројот на мртви…

Лажниот ПЦР тест е темел на тужбата и она што д-р Фулмих сака да го сруши. Кога ќе се сруши темелот паѓа и целата куќа. ПЦР никогаш не бил дизајниран за откривање на патогените и е 100 процентно погрешен на неговите 35 циклуси. Сите ПЦР тестови под контрола на CDC се поставени на 37 до 45 циклуси. Во Франција дури на 50. CDC дури и признава дека тестови на 28 циклуси не се дозволени за “добивање на сигурен резултат”. Само тоа поништува повеќе од 90% од наводните случаи на ковид инфекција, добиени со користење на овој погрешен тест.

Заедно со погрешните тестови и лажно утврдените причини за смртта, исто така и “експерименталната” вакцина е во спротивност со Членот 32 од Женевската Конвенција од 1949, кој вели: “забранети е осакатување или медицински или научни експерименти кои не се потребни поради лечење на заштитеното лице.” Според Членот 147, пак, се вели: “спроведувањето на биолошки експерименти на заштитените лица претставува тешка повреда на Конвенцијата.”

Експерименталната вакцина ги крши и сите 10 Нирнбершки кодекси кои предвидуваат и смртна казна за оние кои ќе ги прекршат овие меѓународни закони.

Инаку, “вакцината” не ги исполнува следните 5 барања кои мора да ги исполни за навистина да би се сметала за вакцина, и по дефиниција засега е само еден медицински “експеримент”, односно истражување:

Дава имунитет кон вирусот

Се работи за генетска терапија која не дава имунитет на ковид 19, туку се вели дека наводно ги намалува симптомите.

Ги штити примателите од заразување со вирусот

Веќе јасно се потврдува дека и двоструко, па и троструко вакцинираните можат да се заразат и да го шират вирусот, исто колку и невакцинираните.

Ја намалува смртноста од вирусот

Како за илустрација, бројките од Велика Британија велат дека смртните случаи од ковид 19 се за 353.1% позачестени кај вакцинираното, отколку кај невакцинираното население!

Ја намалува циркулацијата на вирусот

Бројките на новозаразени во највакцинираните континенти на светот, Европа и Северна Америка, се сѐ повисоки и повисоки, додека бројките каде вакцинирано население има помалку од 10% (Африка) се сѐ пониски.

Го намалува преносот на вирусот.

Како што веќе е потврдено во Израел, дури и троструко вакцинирани можат да заразат други троструко вакцинирани лица.

На крајот да додадеме дека нам ни е сосема јасно дека притисоци кон д-р Фулмих, разни теории и приказни за неговата дејност постоеле и ќе постојат, и ние засега, секако дека не сме во состојба да бидеме 100-процентно сигурни во неговата добра намера, но сведоци сме дека процесите веќе започнаа, па следствено на тоа, со Фулмих или не, јасно е дека доаѓа времето кога пропагаторите на оваа пропаганда, односно агенда, ќе одговараат пред слободниот народ од целата планета.

Следното видео е од 15.11.2021, односно претставувањето на случајот Нирнберг 2 пред Полскиот Претставнички Дом:

Следете ја нашата Фејсбук страна и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrtcom/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!