nulta efekt

KOBИД “EПИДEMИJA”: ЗАТВОРСКА СТУДИЈА ВО ТЕКСАС ПОКАЖУВА НУЛТА КОРИСТ ОД BAKЦИHИPAЊETO!

Голем тим истражувачи од Центарот за контрола и превенција на болести (ЦДЦ) и американското Министерство за правда преку обемна студија во затвор во Тексас откриле дека вакцинираните затвореници се заразни исто толку долго и сериозно како и невакцинираните.

Оваа студија не може да се нарече поофицијална од тоа што навистина е. Истражувачите, исто така, не беа критичари на вакцинацијата.

Тие го проучуваа избувнувањето на короната во затвор во Тексас во јули 2021 година. Во следните недели беа земени редовни брисеви и тестови на избрана група затвореници. Резултат: Нема разлика помеѓу вакцинирани и невакцинирани затвореници.

Не беше пронајдена статистички значајна разлика во времетраењето на позитивноста на вирусната култура помеѓу учесниците кои биле целосно вакцинирани (просечно: 5 дена) во споредба со оние кои не биле вакцинирани.

Ниту еден од заразените затвореници не починал од Ковид-19, иако над 70 проценти биле дебели, се вели во студијата. Еден вакциниран и еден невакциниран се хоспитализирани. Најчести симптоми биле течење на носот, нарушен вкус и кашлица. Бидејќи затворот е ограничен простор, резултатите се многу откривачки за болниците, домовите за стари лица, канцелариските комплекси и општо, затворените простори.

Како што покажува оваа студија, секоја вакцинирана медицинска сестра или лекар е заразна долго и сериозно исто како и невакцинираниот лекар или медицинска сестра. Оваа генетска терапија не води до клинички или стерилен имунитет.

Научниците кои ја спроведоа оваа студија и ги предупредија здравствените работници дека вакцинираните лица заразени со САРС-КоВ-2 се сметаат за не помалку заразни од невакцинираните луѓе.

Овие наоди се критични, овие наоди директно ја елиминираат секоја потреба за дискриминаторскиот ковид сертификат, а воедно и ја разнишуваат владината кампања за вакцинација.

Дали некој друг, освен КОЛОВРТ, ќе си дозволи да ги објави?!

Следете ја нашата Фејсбук страна и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom

  • Доколку посакувате да помогнете за работењето на овој мој независен вебсајт, продукцијата на моите видеа на Rumble и на било каков начин да се вклучите во борбата, односно отпорот кон оваа агенда, тоа можете едноставно да го направите со една симболична донација.
  • Контактирајте ме на мојата Фејсбук Фан Страна (https://www.facebook.com/kolovrtcom/) или на email (kolovrt.info@gmail.com) околу деталите.
  • Доколку, пак, имате било какви идеи и предлози за понатамошниот тек на мојата работа (која самостојно ја водам речиси 1 година), односно нашата заедничка борба за слобода и правда, повторно контактирајте ме преку Фејсбук или email, а јас сум подготвен (секако, во склоп на своите можности) да издвојам време и да поразговарам, па дури и да се сретнам со секој од вас кој има чисто срце и добра намера!
  • ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ!